C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dilluns, 20 de març de 2017

El nostre MEnjador


Des de fa dies que tenim la idea que podem millorar la nostra tasca al menjador. Oferir un espai més familiar i acollidor als nostres infants ; com també donar-los més protagonisme i autonomia.


I hem trobat la solució!! Amb un tauló sobre les taules que teníem hem aconseguit fer un canvi molt qualitatiu. Les mestres de la llar d'infnats el Petit Mongrí ens van donar la idea quan van venir a veure la nostra llar d'infants. I després de fer unes proves i repensar l'espai ens hi hem llençat. 

En un espai hi tenim els més petits de la casa que van començant a prendre consciència del menjar; dels hàbits que tenim a l'escola.... I a l'altre costat tenim els més grans.  

Els quals poden servir-se el menjar amb més espai i autonomia. 
Les mestres ja no estan al mig sinó al costat acompanyant. 


Els més petits es mostren més engrescats a menjar sols tot observant els companys.Els més grans els dóna peu a establir converses. Ens veiem tots, ens mirem, ...


 

 També hem aconseguit més espai per ubicar la zona de recollida dels plats i els postres. Els grans poden anar a escurar el plat i tirar les sobres a les escombraries amb més comoditat. Els petits poden anar a buscar els postres. I així entre tots i totes ens sentim més còmodes i  autònoms en aquesta estona del dinar.                       

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada