C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dimecres, 28 de desembre de 2016

El Jardí i els voltants

El nostra jardí cada vegada té més possibilitats i més espais enriquidors per als infants. Fins i tot mirat des de la finestra ens aporta estones riques en comunicació entre infants. Aquí observàvem com els ocells, després de la pluja, picotejaven el terra i buscaven menjar i aigua. 


 Veient que els ocellets van anant al nostre jardí hem explotat una mica més la menjadora d'ocells que vam fabricar. Amb una mica de poma que ens sobra del matí, unes peles i unes llavors, les col·loquem a la caixa.
 

 mmm quin bon esmorzar per nosaltres i per els ocells. I així també aprofitem el que nosaltres no utilitzem per donar-ho a qui ho pot aprofitar!!! com el pa i l'enciam sobrant a les gallines, l'oli de fregir per fer sabó....

Però tot això tots sols no ho podem fer sols !! així que felicitem el Nadal els que ens deixen entrar a casa seva i transmetre aquests valors. Amb les postals de Nadal a la mà ens decidim a repartir-les.A l'escola dels grans que ens deixa entrat per Nadal, per anar a tirar el paper per reciclar, pel projector per formar-nos, ... 

 En Jordi i l'Aurora que ens atenen quan anem a comprar el berenar.
 I també la Carme que ens obre la porta per anar a donar menjar a les gallines. A tots i totes els hi volem donar les gràcies per acollir-nos!!Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada