C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

divendres, 23 de desembre del 2016

arriba el Nadal!!!

PELS volts de NADAL anem a veure els arbres del poble que estan ben engalanats. El de la plaça té tot de cosetes penjades ! 

Així que per la fira de l'Avet anem a visitar què han preparat l'escola dels grans. Ens agraden els avets, hem observat que punxen i és que tenen unes fulles molt fines!


A l'escola també volem decorar el nostre arbre de Nadal!! Així que traiem algunes garlandes. Els més petits les estiren de la caixa i les van arrossegant per l'espai. Altres les treuen i posen de la caixa de sabates. Tenen un tacte diferent. brillen. Es mouen a mesura que les van transportant i són atraients pels companys. 


Els més grans comencen a penjar-les per l'arbre. Casi totes van al mateix costat. Acumulen i acumulen en un manyoc totes les tires i les van desant allà mateix.

A mesura que passen els infants es van repartint per tot l'arbre. A dalt de tot hi posem l'estrella. 



A l'escola tenim una caixa amb cançonetes de Nadal. El tió, els tres reis, ara ve Nadal.... fins i tot alguns instruments que les mestres utilitzen per cantar . Ara ja coneixen la capsa amb les cançons. I de bon matí algun infant ja l'agafa i ens la porta tot dient "tió-tió-tió". Traiem la caixa i comencem a cantar. De seguida es van apropant tots. Van agafant la capsa amb la cançó que més els hi agrada i ens l'ensenyen.

 els que estan un xic més lluny es mostren interessats i observant tot el que passa. Alguns s'acaben apropant i altres que s'aixequen de dormir també s'afegeixen. Tots volen cantar cançons. 


Però els que ho fan molt bé són els nens i les nenes de l'escola dels grans. Ens han deixat escoltar-los i ho hem gaudit molt.






Fins i tot ens han donat una xocolata del seu calendari d'advent. !!!!


A l'escola també ha arribat el tió !! el vam trobar al jardí. Tenia molta fred 







Avui hem cagat el tió!!! i tots amb la il.lusió i les ganes de veure les reaccions dels nostres infants.




















molt bones festes de Nadal

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada