C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dimecres, 11 de novembre del 2015

Els nostres infants i les NINES

 Les nines són una font d'inspiració pels nostres infants. Amb elles canalitzen la seva visió del món i de nosaltres com a adults. Amb elles somien a ser ... una fantasia que s'omple de mil matisos i imitacions. Amb elles posen en pràctica allò que els hi fan. Amb elles juguen en el un món propi i privilegiat on tot si val, on tot és possible, on la lògica adulta no té perquè tenir cabuda.


 Tenir-la entre els braços, acaronar-la, posar-la a la falda. Esperar uns moments mentre observo els companys, mirar la nina, ensenyar-li les titelles....

 Alimentar-les. Els biberons que nosaltres tant hem fet servir, que tant ens assosseguen, que ens calmen i alimenten. Que veiem la mare o el pare prepara amb especial cura. Aquests ens agraden i ens agrada molt donar-los a les nines i tot seguit posar-les a dormir tenint especial cura a no despertar-les. Abraçant-les i donant aquella presència que fa que ens sentim segurs.




Les banyem... la crema, el sabó, ... recordem els jocs a la banyera. Revivim les estones de dedicació exclusiva del pare o la mare a un, potser amb companyia del germà o germana. 

Donant importància a la cura, també es donen moments de cura  amb altres ninots. Els gossets, en pinxo , la Margarideta l'any passat,.. són ninots que han entrat a l'escola i tenen molta força per acompanyar sentiments. emocions, estones de calma, jocs en amagatalls...

i ara amb les nines tenim la perruqueria


I un cop estan empolainades i ben guarnides les podem portar a fer un passeig. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada