C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

divendres, 13 de novembre del 2015

Xerrades !!!!

Una conversa pot ser molt reparadora. Una conversa pot aportar punts de llum ... sobre situacions o fets que ens preocupen. En educació les converses són molt, i realment molt, útils. Parlar sobre el que ens passa amb els nostres fills i filles; escoltar el que els hi passa als altres; reflexionar com actuem nosaltres i fins i tot com repercuteix als nostres infants; fa que cada dia millorem les nostres estratègies educatives. 

La xerrada del passat dimecres pot ser un principi. Els nostres fills creixen i els reptes en educar-los seran cada vegada nous. Per això us animo a conversar amb altres famílies, altres professionals, escoltar xerrades, conferències, llegir llibres... Per ajudar-nos a entendre'ns com a família, tot coneixent què estem projectant als nostres fills i filles, i ajudant-los en el seu camí per la vida. 





Aquest dilluns 23 de novembre a les 18h  Fan una xerrada al Teatre Jardí de Figueres. El divulgador i director del diari ARA, Carles Capdevila conversarà sobre la seva experiència com a pare de família. 
Per saber-ne més podeu visitar: 
La pàgina web de Rosa Sentat 
El seu blog carlescapdevila.com

REcordeu que per aquesta xerrada cal inscripció prèvia en aquest enllaç. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada