C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

divendres, 6 de novembre del 2015

Al menjador.....

Aquests nou curs hem agafat amb força l'estona del menjador. Hem disposat els estris, materials, contenidors per tal de fomentar l'autonomia dels nostres infants.
Des de fa temps que ja paren taula, com heu pogut veure en entades anteriors.
Un cop van entrant, es renten les mans i van prenen lloc. El que desitgin. Tenim dues taules i ells poden triar on volen seure.
Quan tots els infants estan assentats els hi oferim que es posin el primer plat. Amb dues culleres grans van agafant la quantitat que desitgen. Alguns en volen molt, altres se'n posen poc; altres trien el que més els hi agrada... resulta molt difícil servir-se el menjar. és una qüestió de coordinació, observació, quantitat...
Un cop tenim tots el primer plat ... BON PROFIT!! ja podem començar.

 Un cop anem acabant el primer ens podem anar servint el segon plat i l'acompanyament. Aquest dia teníem amanida.


 Agafar les pinces i estirar un tall de truita, peix o carn a vegades resulta molt difícil!!! també ho podem fer amb la mateixa forquilla. A vegades la truita queda una mica aixafada de provar-ho.

 I si ens agrada molt !!! no dubtem a fer servir fins i tot els dits per agafar els petits bocins que ens queden a la cullera de servir.



 Els més petits comencen a temptejar els aliments més sòlids. i un cop anem estant hem d'escurar el plat i deixar-lo a la safata.


Ara ja podem agafar els postres!!! avui tenim......

IOGURT!!!! ..............
Bonísssimmmmmmmmmmm..........

Mireu que callats menjant el iogurt!!!


I un cop acabem !!! llancem el iogurt a les escombraries del plàstic i anem a rentar la cara i les mans i cap a dormir!!!!!!

Cada vegada ho fan amb més destresa i atenció.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada