C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dijous, 1 d’octubre del 2015

Els amagatalls

A l'escola hem anat disposant diferents espais per amagar-se, trobar-se, ajuntar-se, ... espais petits on els infants poden gaudir d'uns moments de secrets!!!! d'intimitat, de màgia...


Alguns són al jardí; sota el tobogan, on la sorra i els tronquets ens permeten fer pòcimes màgiques, i per la finestreta podem espiar el món. 




 Altres de naturals, que segons l'estació es fan més grans!! amb més olors!!! i ens acullen per ser trobats i engegar grans rialles i persecussions.
 Uns altres són a la sala vermella, on entrem al matí. Algunes titelles s'hi han amagat!! potser algún company les ha desat, i amb gran sorpresa les hem trobat.
 Ara el gall, ara la rateta...
 UIiii i el gat també!!!


Però si també hi ha algú amagat a dins, a veure .... qui serà....

 Cu-cut!!!!! sóc aquí!!!!

 OOOO ara qui vol entrar???


A la sala verda també tenim un amagatall amb unes grans cortines que pengen des del sostre. És un raconet que permet moltes coses. Alguns infants s'hi amaguen amb els animals tous, i tot estirant-se o sentant-se, fan el manyagó. Altres hi transporten les grans construccions i en fan castells amagats plens de finestretes. Fins i tot en sortim i entrem despertant els somriures de quí trobem entremig.


I a la sala taronja hi tenim el carretó!!!! És un carretó guarnit amb moltes cosetes. A dins hi trobem cintes, campanes i fins i tot llumetes. I... un mirall on descubrir-nos! és un espai molt màgic i especial per anar observant com sóm, què veiem, com canvia, què apareix,...






Petits i grans hi troben diferents jocs on construir amb força i enginy la seva personalitat . Jugant amb el plaer de ser ells mateixos, construint la seva imatge corporal; expressar i ser escoltats amb una infinitat de moviments psíquics i motrius que els permeten anar descobrint el món que els envolta i el seu món més interior.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada