C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dilluns, 28 de setembre del 2015

Comencem algunes rutines


Alguns dels infants ja estem situats a les estances de l'escola i podem començar a realitzar les rutines del dia a dia.
Una de les que més agrada als infants és sortir a comprar a Ca l'Aurora. La botiga la tenim al costat de l'escola bressol i amb dos minuts ja ens plantem a dins. Els infants agafen el carretó i prenen consciència de què hem de comprar. Avuí tocava comprar formatge. Un dels infants cridava pel carrer "formatge, formatge".



La botiguera ja ens coneix!! i té moltes ganes de veure'ns, .... després ben carregats anem cap a l'escola.



 En arribar, tenen un lloc molt especial, i el recorden de cada any!!! s'amaguen al costat de la porta i quan arribem els últims ens fan un espant!!!! BUhh!

i finalment ho endrecem tot a la nevera!!!



 Altres infants han ajudat a parar la taula. Col.loquem els plats i les cadires, "qui es queda a dinar?"; "què dinem avui?";
 "tinc les mans brutes"; "ui no puc"
 "ui, pesa", "jo la vermella"
 Un cop ho tenim tot organitzat toca posar els gots i les forquilles!!! avui mengen patata i mongetes seques.
 A vegades posen un got , i un altre, i un altre.... tots al costat. I en mica en mica van descobrint com col.locar-los perquè tothom en tingui. A vegades en sobren i és tota una sorpresa. És un moment on observen , es pregunten, organitzen, distribueixen, proven, col.loquen, agrupen, separen, clasifiquen, divideixen, sumen, compten.... i tot amb molta passió ja que preparen el seu lloc per anar a dinar. MOLTS després ja prenen lloc!!!! encara que encara no sigui l'hora!!!! és un moment molt divertit i enriquidor. Per les Mestres; perquè veiem moltes reaccions, observacions, exploracions i aprenentatges. I pels infants; perquè estan entusiasmats per ajudar i preparar el dinar.


i un dia us ensenyarem com dinen!!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada