C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dilluns, 6 de febrer del 2017

Entrades i sortides a l'escola

A la llar tenim molts moments especials. Instants que ens fan sentir acompanyats, acollits, estimats, abraçats, ... presents. Potser perquè estem cantant una cançó a la falda de l'adult, potser perquè estem anat a dormir i ens agafem les mans; potser perquè estem dinant i compartim unes rialles; ... són moments quotidians, senzills, instantanis, i moltes vegades no li donem importància. 

Però cada moment, cada instant, cada dia, va teixint les nostres vides i aquests moments quotidians són els que sempre estan presents. Els que van construint la nostra personalitat, els coneixements, les capacitats, els que ens ajuden a fer-nos una imatge del món i saber com actuar-hi. 

volem fer especial atenció a les arribades i sortides de l'escola











Moments de grans alegries on els infants esperen les seves famílies amb il.lusió. 









Ens agrada compartir aquest moment. Un retrobament després de tot el dia separats. Cadascú amb les seves experiències per explicar, amb les seves anècdotes per acollir.
Els més grans poden explicar què ha passat a l'escola, què els hi ha agradat més o menys; poden ensenyar amb què estan jugant...
Els més petits les mestres podem posar paraules del que nosaltres hem observat aquell dia. D'alguna cosa que ens ha cridat l'atenció ... i compartir un moment distés, un moment de relació i complicitat.










Es desperten tot d'emocions

 es comparteixen moments de joc.

 
es comparteixen històries entre famílies, 




i les entrades..... encara que el temps és més curt ja que totes les famílies van a treballar. Tenim temps per desitjar-nos bons dia!!, per dinar-nos com ha anat el mati. 


 i entrar amb ganes d'agafar aquella joguina que vam deixar el dia anterior!!!

 i desitjar bon dia a la resta de companys que ens acullen amb alegria de tornar-nos a veure un altre dia. 




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada