C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dilluns, 4 de juliol del 2016

Preparats, llestos....... JA

si si !! ja estem preparats per passar aquest estiu a la llar d'infants!!! Unes bones palanganes ens faran molt de servei !!! Ja l'any passat les teníem per al jardí!!! i ens ajuden a donar cabuda a tots els infants!!


Amb les palanganes podem grans disbauxes tots junts i remullant-nos els uns al altres. A l'ombra de la morera disposem les palanganes amb aigua i els infants poden anar amunt i avall. Amb les sabates de goma ens va bé per poder còrrer i entrar i sortir. El primer dia de Juliol vam rentar totes les nines i ninots.


Alguns els hi servia d'excusa el fet de banyar les nines!!! i es remullaven ells mateixos, altres vam decidir separar-los un xic ja que eren més susceptibles a que els mullessin. Les palanganes ens serveixen per la més petita de la casa!! a ella fins i tot l'aigua li posem calenteta!!! 


 I a mesura que en tenim prou ja tenim disposades les tovalloles per parar un xic el sol, secar-nos i poder anar a dins a jugar.


 Alguns s'hi estan des de que proposem les palanganes fins que no queda ni gota d'aigua!! d'altres surten una estona a veure què és el que passa... i al cap de poc volen entrar. Altres s'esperen que tots hagin passat i més cap al final es decideixen a entrar!!!!


Són moments ben especials i íntims!! on van descobrint les propietats de l'aigua i els elements que els hi proposem!!! tot investigant i relacionant les causes i efectes dels seus actes anem passant el matí o la tarda!!!


                                                            

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada