C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dijous, 26 de maig del 2016

Moments a la llar!!!

Ja som a final de curs i casi sense adonar-nos. Els dies passen massa ràpid. Moltes vegades comences el matí, i ja t'adones que són les 12 i venen a buscar alguns infants que van a dinar a casa. Anem vivint el dia a llar i les estones es gaudeixen. 
Mirant les fotografies, recollint les observacions, emplenant els informes intentes anar construint una història per cada infant. És una història complexa i que descriu una part petita d'aquell infant que intentes conèixer. El que ens agrada més és el fet de DESCOBRIR. Descobrir cada infant i les seves riqueses. Descobrir les seves sensibilitats, les seves pors, les seves emocions, el que més li agrada, el que no , el que desitgen ... i com no, compartir-les. Ens agrada formar part de la seva història de vida, en aquesta etapa tant especial i sensible. Formar part de les famílies i compartir amb elles els seus tresors!!



 
  volem donar importància al temps per contemplar com s'encaren a les petites coses que els hi oferim; i compartir amb ells les seves estones d'exploració.



Observar-los i CAPTAR les seves paraules. i RECORDAR-les perquè ens mostren com veuen el món.


A entendre com poder donar eines perquè el seu relat esdevingui important. perquè les seves vivències siguin escoltades, perquè aquestes impliquin projectes on es descobreixin interessos, curiositats...












Veure com CUIDEN els companys, com es presten a mostrar sensibilitat per els sentiments dels altres. A entendre perquè ploren, a ajudar-los a abraçar-los.


I com entre ells es coneixen, com es comuniquen amb altres companys i amb ells formen un vincle especial. Com les seves històries es recreen un dia i altre, com es van fent grans. 


 Veure'ls un a un, conèixer .... és una tasca molt agradable. I per nosaltres és difícil captar amb imatges aquests moments i mostrar-los per tal de compartir amb vosaltres aquesta alegria de viure tot jugant i apassionant-se .





Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada