C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dimecres, 20 d’abril del 2016

Un dia de contes amb l'escola dels grans.

 Avui hem tingut una visita molt important !!! Els infants de l'escola dels grans, el grup de 5 i 6 anys, han vingut carregats de contes. Cada infant ens portava un conte de casa que ja havien treballat a l'escola i nosaltres els esperàvem amb candeletes.


 en mica en mica cada infant es van acostant als més petits i busquen un lloc tranquil on situar-se. 

 
 
 Molts infants ja es coneixen i tenen molt clar a qui li volen explicar el conte. altres és la primera vegada que es veuen i es desperten les vergonyes que duren molt poquet.
Alguns infants comencen a explicar-se el conte i van passant les pàgines per tal que el seu company les observi. Tots estan molt atens a la seva tasca. Alguns acaben de seguida i d'altres encara no han acabat que ja en volen mirar un altre. 
 
 



 
 
  i en mica en mica es va acabant el conte i molts tenen ganes de tocar-lo i tenir-lo a la mà. remenar-lo amb les seves manetes.


 

I els més petits estàvem a la sala verda jugant quant han arribat. I ens han explicat dos contes molt divertits.





Aquí teniu dos vídeos on podeu veure com s'explicaven els contes:






Després hem sortit al jardí. Molts ja el coneixien de quan eren més petits i recordaven el tren i el tobogan i animats de seguida s'hi han enfilat. Altres han descobert noves propostes com els gronxadors de la pèrgola.

 
 




 
 Alguns buscaven encara les seves parelles del conte per poder ensenyar-los el jardí. i estaven contents de tenir un infant més gran que els ajudi a pujar i baixar del tobogan.

 

Alguns encara recorden el clot que vam fer i s'han aficionat a fer-lo més gran.


 i també els que continuen amb el seu joc de cada dia tot passejant tranquil.lament pel jardí.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada