C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dijous, 21 d’abril del 2016

sant jordi


Us presentem el quadre en relleu!!!!!!




Aquest sant Jordi hem col.locat el quadre a l'entrada de l'escola per tal que totes les famílies el puguin gaudir!!!!!Amb ells també hem vist els vídeos on surten explicant el procés que han viscut!!!. 

Algunes roses i punts de llibre també hem fet!!!! tenien a la disposició tot de material per poder fer-les. a uns els hi agradava enganxar papers petits petits. 
 
Altres posaven MOLTA purpurina!!!



 
 Alguns han gaudit estampant amb diferents estris i quedant amb les mans vermelles com roses!!!

 
 Alguns amb les tisores han tallat tant i tant que casi no quedava punt de llibre per pintar. o fins i tot hem enganxat amb cola de barra. És una mica difícil entendre com funciona i quedem amb les mans una mica enganxoses.

I al racó de les construccions també hem jugat a ser dracs ferotges!!! i princeses valentes!!! i cavallers amb grans espases.


Fins i tot la més petita de la casa volia escoltar el conte del drac CUALLARGA!!!!! un de ben especial.



 I també ens va venir a visitar el drac !!! que ens va convidar a buscar-lo al bosc !!!! el divendres a la tarda amb totes les famílies!!!!! tots estaven preocupats perquè havia marxat per la porta de la cuina i alguns mentre paraven taula, o després de rentar-se les mans de dinar... anaven fins a la porta i deien DRAC???


 I el divendres 22 vam anar a l'escola dels grans!!!! que ens esperaven per explicar l'obra de teatre de Rínxols d'Or!!!!!. Hem estat molt atens i ens ha agradat molt i molt

 

us desitgem feliç sant JORDI i ja us explicarem si aquesta tarda trobem el drac amb totes les famílies!!!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada