C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dimecres, 6 d’abril del 2016

Botes d'aigua


Uns quants infants han portat botes d'aigua!!! era un dia plujós i necessitem anar ben equipats. Els dos infants més petits són els que observen la situació i imiten els esdeveniments. Ens posem les botes d'aigua "botes" repeteixen tot aixecant els petis i portant-les d'un costat a l'altre. 


 Un cop estem equipats toca escollir qui porta el carretó!!! és tota una feinada al principi participar de l'elecció ja que tots tenen moltes ganes de portar-lo. Els més grans entenen la situació i comparteixen amb l'adult la manera com s'escull. En aquest cas cantem una cançó. Els petits en mica en mica es van veient immersos en aquestes petites situacions de la vida quotidiana i aprenen pas a pas en la gestió de les emocions i voluntats.
 A més a més aquestes sortides ens ajuden a entendre el carrer, la vorera, la senyalització, l'espera i l'estar atent...
 Cadascú al seu ritme va arribant a la botiga. l'Aurora o en Jordi ja ens espera i tots el volem saludar.
 


"bon dia" jordi avui necessitem llet d'arròs i "cereals" . és important gestionar com demanem les coses, com entrem als llocs i aquestes situacions les podem viure al anar a comprar.

 



 Un cop hem acabat de comprar tornem cap a l'escola. Hem de tornar a esperar a la vorera als companys i vigilar que no vinguin cotxes!!!



Al final del camí ens esperem a l'entrada de la cuina ..... i.... uuuuuuuuuuuu.... quin espant!!!!! aquestes petites rutines que es van transmetent any rera any entre els infants.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada