C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

divendres, 5 de febrer del 2016

El Carnestoltes dels Xiquets de Llers

Encetem la setmana de carnestoltes ben arriats!!!!! Aquest any aprofitant que el disc del "planeta Clarinet" agrada tant basem el carnestoltes en ell. 

el primer dia, dilluns, hem de venir amb un borinot amagat. És un dels personatges del disc que ens parla de la canya, una part dels clarinets, i del seu so quan bufa. 


  els infants la portaven amagada pel cos  i entre tots l'havíem de trobar!!!!!

 Molts estaven ben contents de poder-la ensenyar als companys!!! i fins i tot en guardaven el secret ben contents.
 
 




El següent dia, dimarts!!!! havíem de portar plomes com un altre dels personatges que surt. en MEC-MEC. un ocellot que vol volar i no se n'acaba de sortir.
 

  en Mec mec va sortir i tots ben contents li vam ensenyar les nostres plomes. N'hi havia de tots colors i mides.

   i a per totes les parts del cos!!!!

El dimecres vam anar d'estil musical. Algunes ballerines, alguns roquers .... dance, flamenco... les vam ballar totes!!!!!

 





El dijous cada infant anava del què volia!!!! vam tenir algunes princeses, algun cavaller, llops, spiderman, tigres, planeta clarinet, índies, fades, ....  ens sentíem tant inspirats que vam explicar un conte molt especial.


I el divendres FESTA GRAN. l'escola de Llers i nosaltres sortim al carrer per celebrar el dia del CARNESTOLTES.... tots pendents de com sortiria el senyor carnestoltes i com seria. Ens preparem a dins l'escola i les famílies ens acompanyen a fora just per esperar els companys de l'escola dels grans!!!! i Ja quan passa el senyor carnestoltes nosaltres tot darrera al compàs de la música!!!!!



Sortim afavorits!!!!!! sabeu de què anàvem....???? de CUCA de LLUM !!!!! és una de les cançons del planeta Clarinet!!! que ens agrada molt i molt!!! oi que anàvem afavorits???


Després a la plaça del poble ens esperen amb galetes, fruita, aigua i sucs!!!!!
 

  mmmmmm que bo!!!!


  i després d'un bon esmorzar!!!! anem a còrrer per la plaça.



 mirem tots els racons 

i ens enfilem a per tot 


Bon cap de setmana de CARNESTOLTES !!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada