C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dimecres, 9 de desembre de 2015

Ja arriba NADAL

Aquests dies de desembre estan replets d'emocions i sorpreses. A l'escola bressol els infants ens arriben emocionats per l'arribada del Tió a casa, del seu arbre de Nadal... i nosaltres volem també participar amb les seves alegries i cares de sorpresa d'aquestes dates. Per això el divendres passat ja vam anar a la fira de l'Avet de Llers. On els infants més grans de l'escola preparen una parada.
Amb l'ajuda de les famílies!!!! vam poder anar cap a la FIRA

 vam mirar totes les flors que hi havia a les parades. Alguns acompanyants van comprar algun arbre petit i ens l'ensenyaven. Altres observàvem  flors, arbres, garnaldes.... hi havia.

 Al cap d'una estona vam veure els avets!!!

 I al final ens vam agrupar per comprar una flor. Volíem una Nadala per l'escola. Una de ben maca. La nena de l'escola dels grans en va portar una de color vermell, una rosa, una blanca i una de blanca i vermella. .... vam triar la vermella i vam anar ben contents cap a casa.


I avui ja hem començat a fer la carta als Reis!!!!! Molt divertida!!! Amb els catàlegs anem seleccionant les joguines que més ens atrauen. Les tallem amb unes estisores petites,  o li demanem a la mestra que ens ajudi!!! i després les enganxem!!!! tenim molta feina. 
Han triat coses de Frozen!!!, alguns cavalls, cotxes... i també animals de la selva com els lleons!!!!
Alguns ho tenien molt clar i ja anaven passant pàgina del catàleg buscant la seva joguina. Altres les estisores els hi han agradat molt i només tenien feina a tallar. i alguns la cola quedava més als dits i a la taula que a la carta dels reis.

Mireu!!! però no us penseu que ja estan!!! fins el dia 31 les tenim penjades i qui vulgui pot anar al taller i agafar la seva carta als reis i tornar-la a emplenar!!! fins el 31 que esperem que vingui el patge. 

  

AAAAHHHH i també ens ha arribat l'Arbre de Nadal. Aquest any hem fet una mica de reciclatge de boles de nadal i diverses garlandes. Les hem col.locat en diferents paneres i els infants podien anar guarnint l'arbre com més els hi agradés!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada