C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

divendres, 17 de juliol del 2015

En visió d'infant.

Avui hem sortir a passejar amb els més petits de la llar d'infants. No ens hem fixat un rum ni un lloc on arribar. La idea era fer simplement un passeig.
Hem descobert un munt de secrets i tresors ! Quan ells marquen el ritme podem apreciar ... mireu...



Primer hem descobert un forat!!! sabeu què hi havia ?? un gatet petit que quan ens ha vist arribar s'hi ha amagat. "un aet" "amagat" "miau" ... i tot repetint aquestes paraules unes quantes vegades han sentit un altre soroll ( entre nosaltres, els paletes que tallaven rajola) "´què deu ser?, ho voleu anar a descubrir?" ... i d'aquesta manera hem anat caminant fins la cap a ca l'Aurora on ja no sentíem el soroll.


 Però després hem trobat alguna cosa al terra!!! "això", "mia"... " ui què és ?" "noxé"!!! i anaven fent voltes al costat!!! a veure si havia sortit d'algun lloc. si!! han descobert un portal on n'hi havia més per terra!!!
 i Tot de cop !!! un "guau" !!! EP tots callats i al meu costat! el gos s'apropova. Un dels infants crida d'alegria "guau, guau" i el gos surt corrent direcció el park. entre altres han anat sortint gossets.

finalment hem arribat al park.


Al cap d'una estona hem tornat a arrencar el passeig.... on anem...  Els hi ha cridat l'atenció el camp de futbol!! ja a l'última sortida vam quedar remullats pels espersors!!!


però aquesta vegada hem descobert un lloc molt divertit per tirar pedretes. Algunes es quedaven atrapades, altres passaven . Sentíem l'aigua que corria i els feia molt feliços.


Al costat del pavelló hi ha grava!! tenen la necessitat d'agafar-la i tirar-la amunt!!


oooooooooo "llum", i tots els altres a buscar el "llum"...  i fem salts , i ens hi apropem, i li tirem grava, ens n'allunyem a veure com el veiem. "eia " "llummm".



El més màgic de la sortida ha estat la sintonia entre els quatre infants. La seva alegria es contagiava. Els seus descobriments els fascinaven. Les seves troballes els feien córrer. El voler observar, compartir, cridar, saltar, tocar, aixafar... una formiga, una flor, una pedra...



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada