C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dilluns, 28 de novembre del 2016

Un petit fragment de joc

Us volem mostrar un petit fragment de vídeo d'una estona de joc a la llar d'infants. Els infants es van situant en els diferents racons de joc tot explorant els materials amb els companys i companyes.

Les seves interaccions provoquen certes conseqüències en el seu comportament, en la seva observació, en la manera com exploren els materials...

Us convidem a observar el vídeo .....







I podreu gaudir de com els infants més grans van explorant què poden agafar amb les pinces. Com amb la imitació i els objectius comuns van incrementant les seves possibilitats de joc i investigació. Fins i tot hi ha un moment que un dels infants més petit els hi porta les lupes!!! fins i tot també, com algun infant més petit  vol provar d'agafar la pinya amb les pinces. 

També podreu gaudir de com es van trobant uns i altres dins l'espai,  observant i fent seu el joc...  Un espai on unes cortines emmirallades amb la  llum de sol ens poden donar moments de sensació i descobriment. 

O com la gran sorpresa de dues nenes petites que descobreixen que unes portes s'obren i es tanquen. I que a dins i hi ha dos infants que juguen en la intimitat. 


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada