C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dimarts, 15 de març de 2016

Una obra conjunta: com podeu explorar el relleu

La nostra pregunta era com podíem explorar una obra que tingués relleu. Com es podia fer?, quins materials necessitàvem, com ho podien explorar els infants... i fins i tot podíem fer un quadre amb relleu?.
Doncs ens hi hem posat. Alguns infants els agrada molt i cada vegada els trobem pintant, altres no volen remenar. Potser la segona part de l'obra els hi agradarà més. ( al final hi teniu un vídeo)Primer de tot vam agafar un vell marc de quadre i en vam re-aprofitar la tela. La vam girar i ja teníem una gran superfície blanca.
Al presentar-la als infants tots observaven la gran quantitat d'espai que tenien. Un quadre tant gran no l'havíem pintat mai. Però quins materials podem fer servir per fer relleu?? com els hi podem facilitar??

Doncs a l'armari hi poden trobar tot de material per elaborar el relleu. I és un material molt divertit!!!!

La pasta de dents


 
Amb el raspall de dents i els tubs nosaltres mateixos els podem utilitzar i queda ben enganxat a la tela i amb el raspall fem muntanyetes.
  Als petits de la casa els que més els hi agrada és la pasta de dents

Guix


Amb el guix d'enguixar i fer maquetes o caretes el tallem a tires molt primes i que ells el puguin mullar i enganxar a la tela. 
 

és tota una feina que quedi del tot moll, que no es perdi pel pot d'aigua i que finalment pugui anar a la tela.


En mica en mica les tires de guix van donant forma. Cada vegada que passen la mà és més rugós. Però les tires queden massa llises.

Guixos


Amb els guixos de pintar n'hem extret un relleu diferent.!!! primer els hem de ratllar o aixafar!!! i requereix una gran dedicació. 
 


Afegim una mica d'aigua!!! barregem molt bé !!!! i ....... agafem amb els dits, mans, i el llencem al quadre!!!!!

Carbonet
Per donar una mica de color al quadre vam deixar-los uns petits trossos de carbonet. 


Ens està quedant un quadre molt bonic!!! us animem a entrar a la sala verda i fer una mica el xafarder.

Encara no estem!!!! ara arribarà el segon pas que és posar-li color!!!!  però com??? ja ho veureu.....Aquí teniu un petit vídeo on podeu veure més fotos. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada