C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dimarts, 8 de març de 2016

quines tardes més divertides

Un cop anem aixecant-nos i espolsant la mandra del cos preparem algunes propostes amb materials diversos. Que donin peu a la creativitat, a l'espontaneïtat, a la imaginació... 

tant pot ser una proposta amb diferents llençols que els utilitzen per amagar-se, per donar voltes, per fer "cucut". 


 

com per preparar un gran llit i deixar-se estirar i arrossegar amb tot el cos. Costa molt poder estirar un llençol com aquest i quedi bé per totes les puntes. Per ells esdevé un gran objectiu i amb estratègia a dominar. I quan no hi ha material??? què sorgeix??? amb què podem jugar? AAAAAhhh Clar amb el cos.


  anem a la piscina i nadem

  de pressa, a poc a poc...

uffff descansem hem mogut tot el cos.


Amb altres materials ens sorgeix fer camins i trepitjar-los. Alguns són quadrats, altres rectes, altres amb intermitències.  
uns els creen, altres els complementen, altres els observen, altres en participen ...

a les tardes també és moment per ... anar a portar menjar a les gallines i tirar els envasos de iogurt.  i si tenim temps reguem les floretes abans d'anar a berenar. Amb l'aigua que ha sobrat del dinar i dels gots del matí l'aprofitem per regar les floretes.IIIIIIIIII ara cap a berenar!!!!!
 a vegades podem berenar a fora !!! amb les taules de picnic s'hi està molt bé

 
 

  mmmmmm que bo. El pa ens agrada molt i molt!!! algunes vegades el fem tallat, altres fem uns entrepans molt bons. I la fruita també ens agrada. La mengem tallada, a trossos grans, petits ... a llunes... de totes maneres....


i la mandarina ens la podem pelar nosaltres mateixos!!! sembla resultar molt més bona.

    i un cop estem de berenar les mames i els papes o fins i tot avis i àvies ens venen a buscar. I els esperem amb molta alegria i ganes d'explicar-los com ha anat el dia.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada