C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dimarts, 1 de març del 2016

Ens formem!!!

El passat dissabte vam anar a Granollers per fer una formació d'escola Verda. Les llars d'infants VERDES ens van unir per parlar de com aprofundir en diversos temes com la participació de tota la comunitat educativa, la programació d'experiències, la gestió dels recursos i la relació amb l'entorn.


Cadascuna de nosaltres havíem de portar un objecte que parlés d'una de les propostes del pla d'acció, on es recullen totes les accions d'escola verda.
Nosaltres vam portar el taper on posem l'enciam que anem a portar a les gallines. Una acció que va agradar molt a totes les llar d'infants i als formadors.


Després vam fer un petit descans i vam portar una mica de POMA !!! com la que oferim als infants de la llar. Pomes ecològiques de sant Pere Pescador!!! amb valors de proximitat i sostenibilitat i a bon preu gràcies a la col.laboració d'una família de l'escola.

 





Després d'esmorzar vam anar fent petits grupets per aconseguir establir criteris mínims i màxims  d'escola verda. L'objectiu és fer-ho cada vegada millor i anar progressant amb les nostres accions



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada