C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dimarts, 15 de desembre del 2015

Unes Boniques cançons de Nadal

L'escola dels Grans ens han convidat a un esdeveniment molt ESPECIAL. 

Cada any, quan s'acosten les festes de Nadal, preparen una cantada per totes les famílies !!! Nosaltres tenim el privilegi d'assistir a un dels assajos, que ens dediquen amb especial cura. Són cançons ben boniques, poemes de Nadal, músiques diverses i alguna que altra sorpresa.

A nosaltres també ens fa molta il·lusió ja que molts dels infants que veiem tant grans són nens i nenes que han vingut als Xiquets!!! i les abraçades que ens han dedicat han sigut molt i molt DOLCES !!!! les mestres hem sortit d'allà amb molta energia. Ha sigut com un compliment!!!


Hem arribat i ja ens tenien un petit espai amb la catifa!!!! s'hi estava molt bé i s'han sentit molt còmodes i molt ubicats!!!! perquè ...


Mireu què tenien al davant!!!!!!

 Tots els nens i nenes de P3, P4 i P5 i .... fins i tot els nens i nenes de Quart tocant la flauta.

Nosaltres molt atents i a l'expectativa de les cançons i moviments dels grans.

 


Ens hi hem sentit molt còmodes !!!!



Fins i tot una cançó ha estat introduïda per un conte!!! un camell... un rei....



I després nosaltres també hem volgut aportar les nostres cançons i Nadales!!! la del Tió que ens la tenim molt apresa. I la "cuca de Llum" que ens agrada molt i molt.


I ... cap a la Llar d'infants!!!! 

Moltes gràcies escola Dels GRANS!!!!! 

1 comentari :

  1. Gràcies a vosaltres Xiquets!! Com sempre, ha estat un plaer compartir amb vosaltres aquestes petites però grans experiències!!! Fins la propera!!!!

    ResponElimina