C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dimarts, 15 de setembre del 2015

El Nostre JARDÍ

Any rere any hem anat reflexionant entorn com dissenyar i organitzar el nostra exterior. Els nostres infants gaudeixen de les estones a fora, tot desenvolupant un joc imaginatiu i creatiu. Com també els més petits de la casa experimentant en sensacions corporals i sensorials.

 Avui dos infants s'amagaven a sota el tobogan "ai que ve el llop". I vinga córrer amunt i avall explorant quins amagatalls tenien. Fins i tot hi ha algun moment que una de les nenes ha comentat :

"Juguem a amagar?"
ssssssss... a l'altre foto són a sota l'hamaca.




Mentrestant els més petits de la casa experimenten amb sensacions corporals com el balanceig...

 Una de les noves taules de picnic ens ajuden a preparar plats amanits amb sorra, fulles i pedretes. També hem deixat que l'herba vagi creixent per tal que tinguin més cosetes per remenar i tocar. col.locar, tallar i repartir als seus companys de taula.


I les caixes de fruita....
 Primer les hem apilat una miqueta !!! totes juntes anaven millor. podíem pujar i baixar, cridar quan venia algú; arrastrar, apretar... fins i tot podíem tirar-les a terra que feien molt de sorroll.

 i després alguns infants han anat amb tren!!!!! " vigila que ha arrancat el tren" i al cap d'una estona de mirar al voltant "ja hem arribat".


També hem col.locat una hamaca a la pérgola. Encara costa una mica pujar-hi!! és tot un nou repte pels nostres infans!!! estan provant de totes les maneres com poden pujar-hi!!!! alguns ja ho estan aconseguint amb una mica d'ajuda!!!!!Ja anirem ensenyant-vos més moments a l'hamaca!!!
i finalment tenim un petit racó privilegiat per contemplar tot el jardí. Amb una altre taula de picnic on podem mantenir una petita conversa; mirar els companys com juguen; contemplar...

Aquests any però encara necessitem fer més cosetes per explotar aquest espai exterior de l'escola!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada