C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dijous, 30 de juliol de 2015

Més PLuJAEl dimecres a la tarda vam recollir aigua de la pluja. Quan ens vam llevar de la migdiada no plovia així que vam decidir sortir a jugar una estona al porxo. De cop i volta va començar a ploure i alguns infants van tenir una bona pensada.


La pluja sembla màgia cau d'algun lloc, canvia la seva intensitat, ens mulla, fa soroll, a vegades ve acompanyada de trons i llamps... és una sensació especial, entre la sorpresa, la por, la curiositat... que fa que els infants l'observin tant atentament.
Aquest matí quan hem arribat a l'escola hem anat a veure si els pots eren plens !!!! i SORPRESA!!! alguns sí i d'altres no!!! "ja no en tinc"; "ui aigua"; "moll"; ...Però ... hi hem posat farina!!! Algunes cassoles han quedat amb pastes ben denses, altres molt líquides, altres només hi havia farina...

Els infants anaven observant les seves pastetes i les dels companys... per això hem volgut donar una volta més a l'experiment!!! i si hi posem colorant blau, com en l'experiment de les serradures...han quedat molt meravellats per la transformació i les seves pastetes eren màgiques com les de la Bruixa Brunilda que fa "abracadabra pota de cabra, dent de lleó, jo et canvio el color" i transforma el el color negre del seu gat Bru en altres colors.Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada