C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

dijous, 14 de maig del 2015

Hem ANAT a fer PA

Ja fa temps que en teníem moltes ganes d'anar a fer PA a casa el flequer del poble!!!! ens porta pa per berenar i el seu fill estava molt content de compartir amb tots els seus companys de la llar d'infants com el seu papa feia PA.

voleu veure algunes fotos de com va anar la sortida.....

 el Flequer ja ens esperava al pas de la porta per entrar!!!! tots estàvem molt emocionats i amb moltes ganes de veure com feia el pa!!!!
Només d'entrar ja vam sentir una bona olor!!!!!! mmmmmmm i flequer ben guarnit ens va portar fins a l'interior de l'obrador.



El seu fill feia temps que ens explicava un SECRET molt important!!!! per fer pa es necessiten TRONCS !!!! i molts i molts!!!!! amb el seu pare fan moltes piles de troncs, van al bosc a buscar-los ... i per FI ens podia mostrar on els Posaven!!!!! mireu , mireu quin forat tant ben amagat !!! aquí és on van tots aquests TRONCS!!!!!


 Per fer PA ens va dir que necessitàvem una massa !!!! i ens va deixar tocar aquella massa tant flonja que tot passant-la per una màquina en surtien uns "xurros" molt llargs!!! i molt divertits de TOCAR.

voleu veure com es fa aquesta massa???????

mireu , mireu com feia la massa el Flequer!!!! i sabeu què vam fer amb aquesta massa????



i al final de tot....... el flequer ens tenia preparada una SORPRESA molt bona!!!!!




MOLTES GRÀCIES Flequer!!!! no et preocupis que TORNARem !!!!!!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada