C/ escoles s/n de LLERS , b7009989@xtec.cat tel: 972528965

divendres, 29 de maig de 2015

Els CUCs de SEDA

Hola famílies,


us volem ensenyar ........

els nostres CUCs de SEDA !!!!Una mama va creure interessant portar-nos uns cucs de seda per tenir a l'escola i anar observant la seva evolució.  Moltes gràcies!!! per pensar-hi!!! ens està agradant molt.
Quan van arribar .... SORPRESA.... què hi ha dins la Caixa???
-"Són Cucs !!!"
-"El cuc poruc"
-"menja fulles"

Les primeres impressions van ser molt emocionals. L'estiu passat vam dedicar-lo al cuc poruc i el carnestoltes d'aquest any també!!! per tant el CUC el tenien molt present!!! però tenir-ne a l'escola està siguent tota una experiència molt enriquidora. Un cop feta la presentació, ... els anem a ubicar a l'escola!!! Al racó d'experimentació anirà molt bé!!!


Allà hi tenim lupes, safates, ... que ens poden servir per mirar-los d'aprop i observar-los en petit grup.
De tant en tant hem d'anar posant fulles per menjar; netejar la Caixa de sabates perquè fan caca... tenim tota una responsabilitat.
a vegades els traiem de la Caixa i els mirem a terra. observem com s'arrastren, com mengen...

i un dia.... SORPRESA..... que han fet????????????


 Tots els infants els tenim ben intrigats!!!!!!! "han fet un amagatall "

 Una nena ens va portar el conte de l'Eruga Goluda. Que explica com es va creixent i transformant l'eruga!!!! i tot mirant les imatges del conte decidim dibuixar el cuc, el capoll i la papallona.


 Però fins i tot en el dia a dia a l'escola els infants en parlen. Mireu aquest vídeo!!! és molt interessant i mostra com aquest esdeveniment va captant l'atenció dels infants.Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada